2011. október 4., kedd

Az M&A a StyleTrend 2011 őszi kiállításán

Szüreti borozást tartott az M&A csapata a StyleTrend 2011 őszi kiállításán, ahol bemutattuk legújabb textil- és tapétakínálatunkat, és vendégül láttuk itthoni és külföldi partnereinket. A kellemes környezetet az elegáns borozó stílusában berendezett stand biztosította, ahol fáradt vendégeink megpihenhettek, és a finom süteményektől és üdítőktől felfrissülve beletekinthettek új textil- és tapétakönyveinkbe.

Az idei őszi szezonban is számos újdonsággal és különlegességgel vártuk partnereinket: az angol Pt, a holland Vriesco és a görög inStyle anyagain túl bemutattuk a francia Matisse designkollekcióját. A tapéták terén a Sirpi két csodás tapétakönyvén kívül vendégeink megismerkedhettek a Graham&Brown elbűvölő gyerektapétáival, a J&V textil- és a Portofino kézzel festett, egyedi tapétáival is. Választékunk széles palettáját új színnel gazdagították a Bizarri cég különleges kikészítésű bőrei.

Ha nem volt alkalmad ellátogatni a StyleTrend kiállításra, feltétlenül gyere el Bemutatótermünkbe, ahol megtekintheted őszi újdonságainkat!
Még több kép a kiállításról itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése