2012. augusztus 23., csütörtök

Előtte-utána: csupasz falakból színpompás enteriőr


Unod már a csupasz falaidat? Íme egy remek példa arra, hogyan dobhatjuk fel csupasz falainkat és vihetünk új színeket otthonunkba! Ne féljünk harsányabb színektől vagy a látványosabb mintáktól!
Korábbi blog bejegyzésünkben (2012. március 7.) már bemutattuk a Prestigious Art & Soul kollekcióját, mely különleges színvilágával új életre kelti a túlságosan egyszerűre sikerült enteriőrt. Az Art&Soul fantasztikus tapéta csodáját használták fel a fotón látható enteriőr kicsinosítására.  Az újszerű digitális nyomtatásnak köszönhetően a kollekció textiljein és poszterein a minták és színek meghökkentően élethűek, a pávák szinte lerepülnek az ágakról. Az étkező alapszínét a natúr, semleges árnyalatok jellemzik, melynek egyediséget kölcsönöz a két sávban megjelenő, élénk színekben játszó tapéta költemény. Az önmagában túlságosan nyers enteriőr a megfelelő méretben elhelyezett tapéta panelektől új életre kelt és rendkívül látványt nyújt.

Amikor először találkoztam ezzel a kollekcióval, képtelen voltam elképzelni, hogy nem lesz ezektől a harsányszínű nagy mintáktól zsúfolt a szoba. Majd a bemutatótermünkbe felrakott bársony dekorfüggöny a türkiz alapú pávamintával már más benyomást keltett az összképpel. Így jártam most ezzel a képpel is, még egy példa hogy mennyire nem emészti fel a merészebb árnyalat az étkező hangulatát.
Ha kedved támad, egy kis színpompát becsempészni a szürke hétköznapokba vagy csak valami újdonságot szeretnél kipróbálni, akkor válogass bátran a merészebb textilek közül. Addig is látogass el weboldalunkra vagy személyesen a bemutatótermünkbe (1117 Budapest, Nádorliget u. 8/d) és találd meg a hozzád illő stílust!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése