2012. augusztus 6., hétfő

Lehet otthonos a minimál dizájn?


Szereted az egyszerű és letisztult lakberendezési megoldásokat? Akkor csak két szó minimál dizájn. Manapság a modern lakások egyre inkább arról szólnak, hogy minél kevesebb bútor legyen a szobában és egy letisztult összhangot mutasson. Fejlődő világunkban olyan lakberendezési megoldások születnek, melyek a különleges formai világgal dobják fel az enteriőr összképét.
Felvetődik a kérdés hogy otthonosnak érezhető-e ez a „szellős dizájn”? A válasz igen… az otthonosság sokban függ a személyiségünktől, hogy mi hogyan érezzük kényelmesen magunkat a környezetünkben. Otthonos hangulatot kölcsönözhetünk a színek megfelelő használatával. Példa.: Egy jól kiválasztott meleg színű tapéta, falfesték, padlóburkolat kontra világos bútorokkal  és megfelelő világítással, remek kompozíciót varázsol a szobánkba.
Ha egyszerű bútoraink vannak, mégis vágyunk valami pluszra, akkor például a tapétával lehet variálni. Legújabb népszerű tapéta kollekciónkból a Murogro Living-ből, egyszerű és mégis frappáns paneleket és tapétákat válogathatsz. Látogass el weboldalunkra vagy személyesen a bemutatótermünkbe (1117 Budapest, Nádorliget u. 8/d) és találd meg a hozzád illő stílust!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése