2012. szeptember 3., hétfő

Kreatív megoldások a textilek felhasználására


Határtalan emberi találékonyságáról tanúskodik az a fotó, melyet a Prestigious Textile a minap osztott meg facebook oldalán. Az gyártó kitörő lelkesedéssel fogadta egyik angol partnere legújabb ötletét: a Pt Weekend pamut kollekciójából sátort készítettek. Hiszen mi illene jobban a táborozáshoz, mint a pillangókkal és bogarakkal díszített textil?

Hasonlóan látványos megoldást eredményezett a pamut anyagok esküvői dekorációként való felhasználása! A Brushstrokes és a Garden of England látványos és színes textiljeiből bájos zászlók készültek, melyek csodálatosan díszítették a szabadban megtartott esküvő színhelyét.

Persze a Prestigious Textile kollégái sincsenek híján a látványos és kreatív ötleteknek, hiszen legújabb kollekciójuk fotós anyagán a textilek felhasználásának rendkívül látványos megoldásait kínálják: a lámpaburák és ötletes díszpárnák mellett a fotókon különleges takarókban és falvédőkben gyönyörködhetünk, melyek otthonos melegséggel öltöztetik fel az enteriőrt. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése