2012. október 24., szerda

M&A stand a Style Trend kiállításon


Nőies virágok és férfias elegancia uralta az M&A standjának két oldalát a Style Trend kiállításon! Lágyan hullámzó, finom lila színben tündöklő virágok és egy különleges, aranyozott széllel dekorált trónus fogadta a betérő érdeklődőket. Az egyedi és látványos királylány-széken túl még nagyobb ámulatot keltett a Prestigious Textile legújabb kollekciója, a Fragrant Harbor, mely a nagyméretű ablakot dekorálta. A bájosan mosolygó japán gésa arcokat ábrázoló textil különösen jól mutatott lapfüggönyként, bár természetesen a hagyományos ráncolt változatban is lélegzetelállító lehetne.

A stand baloldalán a komoly férfinem ízlése dominált, hiszen az antikolt koffer mellett megjelenő "nagymama fotel" és a hatalmas redőkben leomló dekorfüggöny együttese elegáns dolgozószobát imitált, ahol nincs helye a felesleges cicomáknak, hanem mindent a praktikum, a logika és a finom ízlésvilág ural. A hangulatot különösen a meleg barnás árnyalatok emelték ki és tették otthonossá. 


Köszönjük minden kedves ügyfelünknek a kiállításon tett látogatását és az alkalmat, hogy bemutathattuk legfrissebb kollekcióinkat! Reméljük, hogy hamarosan újra viszontláthatjuk mindenkit bemutató termünkben (1117 Budapest, Nádorliget u. 8/d) is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése