2012. november 7., szerda

Sirpi - Egy modern tapétagyárDombornyomás, gravírozás, felszíni festés, digitális nyomás, flokkolás... És még sorolhatnánk azt a számtalan technológiai bravúrt, amit az elmúlt években a tapétagyártásba bevezettek. Olasz gyártónk, a Sirpi lenyűgöző mintáit, színeit és kiváló minőségét a modern technológiák fokozott használatának köszönheti, melyek révén még az egyszínű tapétákból is egyedi faldekoráció születik: élethű színek, izgalmas struktúrák, bőrhatású felületek jelennek meg utánozhatatlan kollekcióiban, melyek növekvő népszerűségnek örvendnek hazánkban is. 


A Sirpi tapéták között a vinyl mellett megjelennek a luxushatású textiltapéták változatai, melyek a legkifinomultabb nyomási technológiával készülnek, hogy megszülessenek ezek a lélegzetelállító szépségű, csillogó felületek. Lehet ezt még fokozni? A textil felületen megjelenő flokkolt betétek használatával olyan csodálatos tapéták kelnek életre gyárukban, melyre minden otthon büszke lehet.

Szeretnél még többet megtudni a Sirpi működéséről? Tekintsd meg a Youtube-ra feltöltött videójukat, hogy saját szemeddel győződhess meg ennek a lenyűgöző gyárnak a működéséről! Kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése